Nyheter om hus och hem
|

Undrar du vad ID06 är?


skrivet den 26 nov av Admin, klockan:13:15
Tjena allihopa! 

Mitt namn är Sven Karlstöm och jag är ny inom hela internet sfären. Vilket fantastiskt medium och framförallt kunskapskälla som man har gått miste om under alla sina år. Jag är 47 år och arbetar just för tillfället som föreläsare inom byggrelaterade ämnen. Det är ofta som jag besöker olika sorters företag och fförsäker att ge dem en djupare inblick. 

Imorgon så kommer jag att besvara den frågan som är på allas tankar, vad är ID06?

För att göra det så kort som möjligt så kan man förklara det som att det är en obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på våra byggarbetsplatser runt om i landet. Det innebär då att alla som befinner sig på ett bygge måste kunna dentifiera sig med ett ID06-kort.

Vill du veta mer så hör gärna av dig!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt